Navigatie
Fysiotherapie Breda Prinsenbeek

Fysiotherapie

is het uitgangspunt van de behandeling. Onze gewrichten en spieren vormen het grootste deel van je bewegingsapparaat en moeten dus soepel kunnen bewegen.

www.defysiotherapeut.com

Manuele Therapie Breda

Manuele Therapie

Ieder mens is herkenbaar aan zijn eigen bouw, zijn eigen houding en zijn eigen manier van bewegen en heeft zodoende zijn individuele bewegingspatroon. Bewegen vindt plaats in de gewrichten. Centraal in de manuele therapie staat het verbeteren van de gewrichtsbewegingen in het hele lichaam.

www.pvmt.nl

Osteopathie Breda Prinsenbeek

Ostheopathie

voegt een extra kijk toe naar de beweging van bloedvaten, zenuwen en ingewanden. Een goede doorbloeding zorgt voor de aanvoer van bouwstoffen en zuurstof, plus  afvoer van afvalstoffen. Zenuwen zorgen voor het gevoel en de kracht. Ingewanden zorgen voor de energievoorziening en afvalverwerking in het lichaam. Als deze structuren ook goed samenwerken, zal het lichaam gemakkelijker herstellen.

www.osteopathie.nl

Dry Needling Breda

Dry Needling

is zonder vloeistof met een dun naaldje (dat ook wordt gebruikt bij acupunctuur) een spier aan prikken. Dit kan worden gebruikt als spieren lange tijd overbelast zijn geweest waardoor triggerpoints  (knopen in de spier) , zijn ontstaan die met bijvoorbeeld masseren of bewegen niet verholpen kunnen worden.

www.dryneedling.nl

Medical Taping Breda

Medical Taping

is een vorm van tapen die de doorbloeding  stimuleert en je helpt om met blessures beter en met minder pijn te bewegen.

www.fysiotape.nl/Medical-Taping-Concept

Vergoeding Fysiotherapie

Vergoedingen

Uw behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar, mits u aanvullend verzekerd bent.

www.zorgwijzer.nl/vergoeding